Investering in 10 vuilwaterpompen

23 januari 2018

Koop Watermanagement investeert in 10 vuilwaterpompen met een laag energieverbruik

Koop Watermanagement investeert in 10 overpompinstallaties van het merk Impulse. De overpompinstallaties zijn aangeschaft in 3 verschillende uitvoeringen:

•          4 duims overpompinstallaties met een maximale capaciteit van 136 m3/uur

•          6 duims overpompinstallaties met een maximale capaciteit van 370 m3/uur

•          8 duims overpompinstallaties met een maximale capaciteit van 627 m3/uur

Alle overpompinstallaties zijn zogenoemde SIP-dieselpompsets en uitgerust met het Ecomizer pro systeem.

 

SIP pompsets

DE SIP droogzelfaanzuigende dieselpompen zijn de recentste innovatie in mobiele pompoplossingen voor de aannemerij, industrie en overheid.

Naast uitstekende eigenschapen om vloeistoffen met vaste delen (bijvoorbeeld rioolwater) te kunnen verpompen, is de SIP dieselpompset uitgerust met het Ecomizer pro systeem. Dit systeem is toonaangevend op het gebied van brandstofverbruik. De brandstofbesparing kan oplopen tot 55% in vergelijking met andere merken.

 

Ecomizer-pro

De ECOMIZER-PRO is een uitstoot reducerende en brandstof besparende pomp/motorbesturing welke het toerental van de dieselmotor automatisch aanpast naar gelang de hoeveelheid aanbod van het te verpompen medium. Het biedt de mobiliteit van een diesel aangedreven pompset echter geeft de flexibiliteit van een volledig frequentiegeregelde elektrische set.

De ECOMIZER-PRO met internet connectie geeft de mogelijkheid om pompset volledig remote te monitoren, en zelfs te bedienen, vanaf elke computer of mobile telefoon.

Voor afbeeldingen zie de onderstaande link: 

https://www.facebook.com/koopwatermanagement/posts/1650022921703194